Select Page

HIŠA SANJSKA LOPA

Hiša Sanjska lopa je sodobno načrtovana enodružinska hiša z odličnim dostopom na vrt in teraso za prijetna druženja. Pritlična arhitektura nudi razkošno bivanje z naravo, ki postaja v sodobnem svetu vse večja vrednota. 

STRAN JE V IZDELAVI

ZADOVOLJNE STRANKE

Naše vodilo so strokovno izvedeni projekti in zadovoljne stranke, ki nam zaupajo.

HIŠA PO NAJINIH ŽELJAH

Dobila sva vtis, da projektant točno ve, kaj dela in kaj je njegov cilj: zadovoljen investitor in odlično izveden projekt, skladno z najnovejšimi smernicami v gradbeni stroki. Naš skupen namen je pokazati, da je možno z zmernimi stroški zgraditi objekt individualne zasnove, popolnoma prilagojen željam investitorja. Tak projekt je že v osnovi bistveno funkcionalnejši od tipskih podnub velikih podjetij.

Mateja in Gregor
Investitorja hiše Puva

VISOKA KAKOVOST BIVANJA

Pri Logičnih hišah so nam naredili hišo, ki nam je pisana na kožo. Imamo vse in ravno prav. Na 100 m2 smo si organizirali popolnoma funkcionalno življenje. Zaradi prave postavitve objekta in prostorske razporeditve je kakovost bivanja zelo visoka, stroški za ogrevanje pa minimalni. 

družina Zupanc
Zoja, Jaka, Jana in Vojko
Investitorji hiše Udobni tiger

LOGIČNA IN TRAJNOSTNA IZBIRA

Logične hiše so bila “logičn” izbira za naše podjetje. Poleg trajnostneg arazvoja in eko gradnje gojijo še podobno kulturo podjetja, kot jo imamo v podjetju KWB – partnerski odnos z vsemi udeleženci v poslovnem procesu. Po našem mnenju vodi to v trajnostni uspeh

Tomaž Rifelj
direktor KWB, moč in toplota iz biomase d.o.o.  Slovenija

KONTAKT

Začnimo z novim projektom.

Kontaktirajte nas po e-pošti ali telefonu in prijazno vam bomo brezplačno svetovali pri prvih korakih gradnje novega objekta. 

Pin It on Pinterest